Klub Privrednih Novinara

Klub Privrednih Novinara
Klub Privrednih Novinara

Одржан Светски дан велнеса на Златибору

devojke najava.jpg

Златибор   Разноврсним програмом, који је реализован на више локација на Златибору, обележен је Светски дан велнеса, у организацији Кластера здравственог велнес и спа туризма Србије и Спортског савеза Чајетине у сарадњи са Институтом Чигота, под покровитељством Општине Чајетина.

"Општина Чајетина укључила се у обележавању Светског дана велнеса. Златибор као најпосећенија туристичка дестинација, место где се укршта ружа ветрова, место са најнижом концетрацијом полена, са својим стазама здравља, сигурно је право место одакле ћемо вам послати поруку о здравом начину живота и животу без стреса. Мене радује то што је низом некомерцијалних садржаја обележен Светски дан велнеса на Златибору, сигурна сам на прави начин, уз учешће великог броја малишана. Златибор каже ДА здравом начину живота", истакла је Марија Јеремић, помоћник председника општине за односе са јавношћу.

Програми Специјалне болнице“ Чигота су усмерени ка подизању свести о значају здравог и активног живота. Поводом Светског дана велнеса у холу и испред СБ Чигота организовано је  вежбање, мерење на танита ваги.

“Циљ манифестације је да се деца и одрасли инспиришу, да тога дана ,испробају бесплатне  здравствене и велнес активности и да на тај начин дају допринос здравијем животу”, каже Наташа Ранитовић, ГВД Амбасадор Србије. Обележавању светског дана велнеса на Златибору придружили су се и ЗипЛајн Љубиш, Дино парк, СБ Чигота и КУД Златибор.

Промотер светског дана велнеса на Златибору, био је Раденко Смоловић кошаркаш КК Златибор.