Klub Privrednih Novinara

Klub Privrednih Novinara
Klub Privrednih Novinara

Гранд хотел Торник на Златибору примио прве госте

tornik_3_020618_tw630.jpg

Гранд хотел Торник на Златибору примио је прве госте, потврдили су ексклузивно за портал еКапија  у групацији А Хотели.

Како наводе, свечано отварање биће уприличено у октобру, а у пре-опенинг периоду хотел ће несметано наставити да дочекује посетиоце.

У луксузном хотелу са 5 звездица на 1.100 надморске висине, тренутно бораве гости из Србије и региона, а нови златиборски адут у туристичкој понуди располаже са 129 смештајних јединица.

Како нам објашњава Весна Влатковић, ПР & маркетинг менаџерка групације А Хотели, Гранд хотел Торник предстваља централни део комплекса који ова групација гради на српској планини. Ускоро се очекује и отварање хотела Торник Скy, који ће између осталог имати хелидром, те ротациони ресторан, и када ће гостима у оба објекта укупно на располагању бити 354 собе.

- Гранд хотел Торник је почео да ради и гостима су доступни сви садржаји, од пансионског ресторана, лобy и wине бара до конгресног центра на 400м2 са најсавременом техником. Ту је и спа и велнес центар на 2.250 м2 који има 2 велика базена са сталном температуром од 30 степени цезијуса, ђакузи, 7 сала за масажу, релакс собу, финску и био сауну, руску бању, веселе тушеве, сале за висхy масажу и друге пратеће садржаје - каже Влатковић.

У овим лепим данима посебно је, наводи наша саговорница, атрактивна тераса од 1.500 м2 уз специјалитете из ресторанске пунуде.

- Први гости су изразили задовољство сјајном услугом младих људи, а посебно гастрономском понудом врхунских специјалитета - истиче Влатковиц и додаје, да ће прилику да ради у овом хотелу добити велики број младих који ће бити едуковани за пружање врхунске услуге у складу са већ постојецим стандардима груације А хотела.