Klub Privrednih Novinara

Klub Privrednih Novinara
Klub Privrednih Novinara

Осми ЦЕИ Регионални форум велнес и спа индустрије

menjanti.jpg

Кластер здравственог, велнес и спа туризма Србије  организује Осми ЦЕИ Регионални форуму велнес и спа индустрије, подржан од ЦЕИ (Централно европске иницијативе), који ће се одржати 19. октобра 2017. у  археолошком налазишту Виминацијум ,Костолац.

Организацију Форума подржали су  и Министарство трговине, туризма и телекомуникација  и Регионалана агенција за развој Србије (РАС)

Форум  ће окупити еминентне експерте и професионалце из здравственог, велнес и СПА туризма из земље и  региона.

Један од специфичних циљева пројекта је:

Трансфер искустава и знања од професионалаца из ЦЕИ земаља чланица ЕУ ка професионалцима из ЦЕИ земаља које нису чланице ЕУ.

Форум подржава ЦЕИ већ трећи пут и прогласио га је једним од пет најбољих пројеката.

Форум подржава одрживи развој малих и средњих предузећа у сектору здравственог, велнес и спа туризма у ЦЕИ регион тако што поспешује сарадњу малих и средњих предузећа и кластера кроз умрежавање, пренос знања и примера добре праксе, Б2Б и Ц2Ц.

Форум  о здравственом, велнес и спа туризму представља форум за отворени дијалог између заинтересованих представника индустрје. На овај начин, ми подстичемо иновације, подржавамо сарадњу, радимо на подизању корпоративне свести, а све у циљу економског развоја и бољег разумевања свих изазова и могућности у области здравственог,велнес и спа туризма.

Главна тема Форума је: Како креирати аутентични велнес и спа туристички производ и искуство  базирано на : регионалној и локалној спа традицији од Римског доба, културном и природном наслеђу.

Панели ће бити усмерени на:

1.        Локално и регионално брендирање

2.        Стандард квалитета

3.        Мотивацију гостију

4.        Примере добре праксе.