Klub Privrednih Novinara

Klub Privrednih Novinara
Klub Privrednih Novinara

Пословни човек године

U godini koju je obeležila kriza u evrozoni, ali i nepovoljni uslovi privređivanja na domaćem tržištu, bilo je i svetlih primera, kako među firmama tako i među pojedincima, koji su pokazali da su spremni da se uhvate u koštac sa svim vrstama izazova. Klub privrednih novinara prepoznao je rezultate iz raznih sfera privređivanja i stvaralaštva i odlučio da ih nagradi priznanjima koji bi trebalo da im posluže kao dodatni podsticaj za nove uspehe.
Прочитај цео текст ->Бизнис дама Србије

Pod pokroviteljstvom predesednice Parlamenta dr Slavice Đukić Dejanović, u okviru projekta „Uspešne žene Srbije“, u organizaciji Kluba privrednih novinara, 21.03.2011, u Skupštini Srbije održana je manifestacija „Biznis dame Srbije".Tom prilokom uručena su priznanja damama koje su u biznisu iskazale svoju kreativnost i damama koji su od svoje kreativnosti napravile biznis.Zašto ova manifestacija Uspešne žene Srbije?
Прочитај цео текст ->Агробиз лидер

Klub privrednih novinara, Društvo agrarnih ekonomista Srbije, Regionalna Privredna Komora Novog Sada organizovali su 15.05.2011. na 78. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu konferenciju na temu: "Razvojne i izvozne šanse agro-privrede Srbije", kao i promociju Agro-biz Lidera, u kategorijama velikih, srednjih i malih preduzeća odnosno gazdinstava. U svečanom delu Konferencije žiri naučnih radnika, privrednika i novinara
Прочитај цео текст ->Скадарлија фест

Skadarlija fest - tradicionalna kulturno-turistička manifestacija održana je, u subotu i nedelju, 23. i 24. jula 2011. godine, u organizaciji Kluba privrednih novinara uz podršku brojnih prijatelja Skadarlije, poznatih pesnika, muzičara, novinara, majstora kulinarskih veština i degustatora dobre kapljice. Pokrovitelj ovog programa, koji se održava po šesti put, je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije, sektor za turizam.
Прочитај цео текст ->Летња школа дечијег предузетништва

Klub privrednih novinara u saradnji sa UNISET-om (Univerzitetski savez za ekologiju i turizam) organizovao je su je od 01.-06. Avgusta na Zlatiboru, selo Sirogojno, „Letnju školu dečijeg preduzetništva i kreativnog mišljenja“ , pod sloganom „Pokažimo svima šta Srbija ima“. U radu škole učestvalo je 30 odličnih učenike završnih razreda osnovnih škola ...
Прочитај цео текст ->Видовдански витез

Organizatori Vidovdanskih Kulturnih Svečanosti, opština Čajetina u saradnji sa uglednim novinarima, naučnim, kulturnim i sportskim radnicima i organizacijama iz našeg regiona, Beograda i Republike Srbije, odlučili su da povodom velikog Vidovog dana, staraocima koji su obeležili našu kulturnu, privrednu, naučnu, sportsku scenu uruči najviše priznanje - Vidovdansku Vitešku Plaketu.
Прочитај цео текст ->
Press clipping

istrazivanja_novosti.jpg
press_32.jpg
press_33.jpg
press_34.jpg
press_35.jpg
press_36.jpg
press_37.jpg
press_38.jpg
press_39.jpg
press_40.jpg
press_41.jpg
press_42.jpg
press_43.jpg
press_44.jpg
press_45.jpg
press_46.jpg
press_47.jpg
press_48.jpg
press_49.jpg
press_50.jpg
press_51.jpg
press_52.jpg
press_53.jpg
press_54.jpg
press_55.jpg
press_56.jpg
press_57.jpg